Forradalmi VoIP kommunikációs platform Windows-ra

DEBRECEN, Magyarország – 2014. január 17., kedd 07:00 – Ozeki Informatikai Kft.

Eredményesen zárta az Ozeki Informatikai Kft. az “Ozeki Phone System – Új generációs vállalati telefonközpont prototípusának kifejlesztése” (GOP-1.3.1-11/A-2012-0034) c. pályázati projektet, amely 50 053 991 Ft Uniós támogatással valósult meg az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. A 104 943 980 Ft összköltségű projekt eredményeként elkészült egy forradalmian új vállalati telefonközpont prototípusa, amely mobil mellékek és weboldalba ágyazott telefonok kezelését is lehetővé teszi és egyúttal hosszú távú munkahelyeket biztosít az Észak-Alföldi régióban.

A debreceni Ozeki Informatikai Kft. üzleti telekommunikációs szoftverek fejlesztésével foglalkozik és folyamatos innovációra törekszik. Ennek nyomán egy új generációs VoIP telefonközpont fejlesztése kezdődött meg 2012.03.01-jén. A piaci bevezetéshez kapcsolódó K+F és marketing munka 2013.12.31-én eredményesen lezárult.

A pályázati program keretein belül maradéktalanul teljesültek a kitűzött célok:

  • A munkavégzéshez szükséges eszközpark és hardver konfiguráció összeállítása.

  • Az összes szoftver egyedi implementálása – A fejlesztés eredményeként a telefonközpont képes összekapcsolni a weboldalakat böngésző vagy a social media rendszereken kommunikáló felhasználókat, az okostelefon/tablet klienseket, továbbá az IP és analóg telefonhálózati végpontokat is. Ezáltal a mobil mellékek, a weboldalba ágyazott és más szoftveres telefonok is ugyanúgy képesek csatlakozni a céges hálózatra, mint a hagyományos irodai telefonok. A szoftver a hangátvitel mellett videó- és SMS-üzenetek továbbítására is alkalmas; valamint innovatív VoIP funkciókat biztosít (3D videóhívás, fejlett hívásátirányítási opciók, konferenciahívás, Skype-integráció, stb.). Az Ozeki Phone System XE kiváló platform korszerű, egyedi kommunikációs alkalmazások fejlesztéséhez; a meglévő telefonos rendszerek hatékonyságának növeléséhez.

  • A terméket bemutató weboldal (http://www.ozekiphone.com) és a termékdokumentáció elkészítése.

  • Az értékesítést támogató marketing anyagok előkészítése.

  • A fejlesztésben és a marketing munkában résztvevő szakemberek alkalmazása, képzése.

A stabil munkaerő-állomány megteremtésével a projekt a kormány gazdaságélénkítéshez és munkahelyteremtéshez kapcsolódó céljainak eléréséhez is hozzájárult, hiszen előmozdította a foglalkoztatás-bővülést a konvergencia régiónak minősülő Észak-Alföldi régióban.

A fentiek összegzéseként, a pályázat legfőbb eredménye, hogy sikeresen elkészült az Ozeki Phone System vállalati telefonközpont. Az eredetileg lefektetett terveknek megfelelően egy olyan, korszerű eszköz jött létre, ami azon túl, hogy lehetővé teszi a hagyományos analóg, digitális és VoIP telefonszolgáltatások kezelését, megnyitja a weboldalról történő közvetlen hang és video hívások, valamint a mobiltelefonok vállalati telefonmellékként történő kezelésének a lehetőségét is.

Ozeki Informatikai Kft.
4032 Debrecen, Füredi út 18.
06 52 532 731
info@ozeki.hu
www.ozekiphone.com

More information